Ιστοσελίδα Servou.gr - Στατιστικά στοιχεία, Δημοφιλών άρθρων

 του Χρήστου Δημητρόπουλου

 

Κατωτέρω έχουμε δύο φωτογραφίες που δείχνουν τον αριθμό των εμφανίσεων των πιό δημοφιλών άρθρων της ιστοσελίδας Servou.gr.

 

Το άρθρο με το μεγαλύτερο αριθμό εμφανίσεων είναι εκείνο του Chat Room (Χώρος Συζητήσεων) με 46205 εμφανίσεις από την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας τον μήνα Φεβρουάριο του 2009 μέχρι και την ημερομηνία 10-4-2016.
Το άρθρο αυτό είναι ορατό και προσβάσιμο μόνο στους πατριώτες και τους φίλους της ιστοσελίδας που έχουν κάνει εγγραφή μέλους και μπαίνουν στην ιστοσελίδα με τον κωδικό τους.

'Οποιος δει  έναν τόσο μεγάλο αριθμό εμφανίσεων στο άρθρο CHAT ROOM - ΧΩΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ θα σχηματίσει την εντύπωση ότι οι πατριώτες Σερβαίοι και οι φίλοι μέλη της ιστοσελίδας Servou.gr είναι πολύ κοινωνικοί και ότι γίνεται χαμός από τις συζητήσεις...

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει.
Τα μεγάλα νούμερα που έχουμε στο συγκεκριμένο άρθρο δείχνουν μόνο ένα πράγμα....
Πολλοί ενδιαφέρονται να μάθουν αν μιλάνε οι Σερβαίοι μεταξύ τους και τι λένε.
Για να το μάθουν αυτό πρέπει να γίνουν μέλη της ιστοσελίδας....
Κάνουν εγγραφή και γίνονται μέλη και έρχεται η στιγμή της αλήθειας.

Διαπιστώνουν ότι οι Σερβαίοι δεν έχουν καμία διάθεση για συζητήσεις και δεν συζητούν μεταξύ τους όχι μόνο για γενικότερα θέματα αλλά ούτε και για θέματα της ιστοσελίδας.

Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που σίγουρα έχει τις αιτίες του.
Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι αυτό οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει από της πλευράς των πατριωτών ενδιαφέρον για τα Συλλογικά Θέματα και αυτό έχει επιπτώσεις και στην ιστοσελίδα Servou.gr, αλλά σίγουρα καθοριστικό ρόλο και συμβολή για τη διαμόρφωση αυτής της  κατάστασης έχει η έλλειψη της βούλησης εκ μέρους των Διαχειριστών της Ιστοσελίδας και κατ' επέκταση και των μελών του Δ.Σ του Συνδέσμου να θέσουν θέματα προς συζήτηση  και να καλέσουν τα μέλη για συμμετοχή σε αυτές τις συζητήσεις.

'Ετσι δεν νομίζουμε ότι θα αδικήσουμε κανέναν αν πούμε ότι ισχύει και σε αυτή την περίπτωση η παροιμία: 
«Ητανε στραβό το κλήμα.... το έφαγε και ο γάιδαρος ...»


ΧΔ


 

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.