Μήνυμα του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Θεόδωρου Σχίζα

Theo_SchizasΑγαπητοί πατριώτες,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. που μου ανέθεσαν την Προεδρία του Συνδέσμου. Ενός Συνδέσμου με σημαντική διαδρομή και έντονη δραστηριοποίηση σε θέματα που αφορούν την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Θεωρώ ότι ο Σύνδεσμος έχει κάνει μεγάλα βήματα ως προς την ανανέωση της εικόνας του και συγχρόνως έχει πετύχει σε ικανοποιητικό βαθμό να λειτουργήσει ως μέσο επικοινωνίας μεταξύ των μελών του.

Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου, επιθυμώ να συμπεριλάβω στους ήδη υπάρχοντες στόχους νέες ανησυχίες, σημαντικές για την πορεία του Συνδέσμου για τους δεκαοκτώ μήνες που θα ακολουθήσουν.

Ο Σύνδεσμος μας, με την ηθική και υλική συμπαράσταση όλων εσάς, αλλά και των τοπικών φορέων (Δήμος, Κοινότητα) μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε έναν φορέα ουσιαστικής αλλά και αιχμηρής παρέμβασης στην τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα  τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας.
Σας προσκαλώ λοιπόν όλους να συνεισφέρετε  σε αυτή την προσπάθεια με τη δυναμική σας παρουσία τόσο στις δραστηριότητες του Συνδέσμου όσο και με την εθελοντική σας προσφορά σε κάποιες από αυτές.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους μας καλή δύναμη, υγεία και επιτυχία στο έργο μας.

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2011                                                                                         

Ο Πρόεδρος,

Θεόδωρος Σχίζας


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.