Εκδηλώσεις Αυγούστου 2013

Την εποχή της κρίσης μόνο η συλλογικότητα μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στα προβλήματα της καθημερινότητας, γι' αυτό καλούμε όλους όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Γορτυνίας για τη χορηγία δύο εκδηλώσεων, της "Δημιουργικής Απασχόλησης" και της "παράστασης του θεάτρου Σκιών". Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς για την κινητήριο δύναμη που μας δίνεται μέσω της αγάπη σας, της έμπρακτης υποστήριξης σας αλλά και τις πολλές ευχές που απλόχερα μας μοιράζεται.

Και του Χρόνου με Υγεία, με ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για 11 και 12 Αυγούστου μεταφέρονται μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στις 10 και 11 Αυγούστου.

servou15goystos48x68-300px-width


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.