Εκδηλώσεις Αυγούστου 2013

Την εποχή της κρίσης μόνο η συλλογικότητα μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στα προβλήματα της καθημερινότητας, γι' αυτό καλούμε όλους όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Γορτυνίας για τη χορηγία δύο εκδηλώσεων, της "Δημιουργικής Απασχόλησης" και της "παράστασης του θεάτρου Σκιών". Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς για την κινητήριο δύναμη που μας δίνεται μέσω της αγάπη σας, της έμπρακτης υποστήριξης σας αλλά και τις πολλές ευχές που απλόχερα μας μοιράζεται.

Και του Χρόνου με Υγεία, με ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για 11 και 12 Αυγούστου μεταφέρονται μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στις 10 και 11 Αυγούστου.

servou15goystos48x68-300px-width


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.