Εκδηλώσεις Ομίλου Γκούρας 12 και 17 Αυγούστου 2016.

                                

 

Ο Ι. Ν. Βέργος, που είναι μέλος του ΔΣ του Ομίλου «Γκούρα» και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων, μας έστειλε δύο ανακοινώσεις σχετικά με εκδηλώσεις του Ομίλου.

 

 

                                                    

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΄΄ΜΑΝΑ ΓΗ΄΄.

 

Για 5η συνεχή χρονιά την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016  ο  Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος ''Η Γκούρα'' υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας θα πραγματοποιήσει στον προαύλιο χώρο του Αγ.Παντελεήμονα που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Παλούμπα -Σαρακίνι το Φεστιβάλ ''ΜΑΝΑ ΓΗ'' με το παραδοσιακό συγκρότημα του Γιώργου Δαλιάννη και άλλες εκπλήξεις...

.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όπως μόνο εμείς οι Αρκάδες ξέρουμε!!! .

.

 

                                                 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

  Όπως κάθε χρόνο το Δ.Σ του Ομίλου  ''Η Γκούρα'' σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ημερήσια εκδρομή που θα γίνει την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 στο Δάσος Στροφυλιάς στη Λιμνοθάλασσα του Κοτυλίου , στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και με προαιρετικό μπάνιο στη φημισμένη παραλία της Καλόγριας.

Με την επιστροφή μπορούμε να ξεναγηθούμε και στο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Τόπος αναχώρησης η πλατεία του χωριού Παλούμπα και ώρα 7.οοπ.μ.

Για κρατήσεις θέσεων απαραίτητη η επικοινωνία μέχρι τις 25 Ιουλίου με τα εξής τηλ:697.243.99.90 Νούλη Μητροπούλου και 27950.31949 /694.461.0312 Ελένη Θανοπούλου.

.

 

Ο κ. Βέργος μας ενημέρωσε ακόμη πως συνεχίζονται οι σηματοδοτήσεις από τα χωριά προς το φαράγγι της Γκούρας και πως ο ίδιος έχει παραλάβει τα σήματα για τη σηματοδότηση από το χωριό μας Σέρβου, μέχρι την κύτη του ποταμού.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.