Άμεση ανάγκη αίματος για πατριώτη

Η   Μοσχούλα  (σύζυγος  του  πατριώτη Χρήστου  Θύμιου  Δημητρόπουλου) από μηνός νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει άμεση ανάγκη αίματος, λόγω πολλών μεταγγίσεων.

Θερμή παράκληση σε όσους πατριώτες μπορούν, να μεταβούν σε όποιο Κέντρο Αιμοδοσίας είναι κοντά τους, σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας και να προσφέρουν αίμα με την δήλωση « ότι η προσφορά  γίνεται για την ασθενή ΜΟΣΧΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ,  που νοσηλεύεται  στο ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ».

Για περισσότερες πληροφορίες  Τηλ.  6977365905 

Από το ΔΣ του Συνδέσμου μας.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.