Ευχαριστήριο για την εκδήλωση του χορού του Συνδέσμου 2020

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Σερβαίων, οι διοργανωτές της εκδήλωσης "Ο Ετήσιος Χορός του Συνδέσμου μας - Κοπή Πίτας - Βραβεύσεις 2020", ευχαριστούμε το σύνολο των πατριωτών και όσους συμμετείχαν στην  εκδήλωσή μας της 2-2-2020, στο κέντρο Άτταλος στο Καματερό.
Αυτές οι στιγμές που μας ενώνουν πέρα από συλλογικές είναι βαθύτατα ανθρώπινες. Αυτός ήταν και ο στόχος της εκδήλωσής μας. Έτσι απλά άνθρωποι που μοιράζονται μια κοινή αγάπη για τον τόπο τους γίνονται συνδαιτημόνες και χαίρονται μέσα σε έναν αυθόρμητο εορτασμό. Αυτή η χαρά είναι δική σας χαρά και δική μας, γιατί εμείς όλοι μαζί τη δημιουργήσαμε και όλοι μαζί εμείς θα βρεθούμε και πάλι για να θυμηθούμε και να ξαναζήσουμε νέες χαρές.

Για το  Δ.Σ του Συνδέσμου Σερβαίων
η γραμματέας,
Ελένη Κ. Μπόρα


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.