Ανακοίνωση: Δημιουργία Ψηφιακής Ατζέντας Σερβαίων-Αραπαίων

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων αποφάσισε ομόφωνα να δημιουργήσει μια Ψηφιακή Ατζέντα, την οποία θα μοιράζονται όλοι οι συμπατριώτες ηλεκτρονικά, για μια καλύτερη επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή που ζούμε.

Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας στο e-mail του Συνδέσμου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(Ονομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο Σταθερό - Κινητό, e-mail).

Σας ευχαριστούμε,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.