Απεβίωσε ο Ανδρέας Ευθυμίου Δημητρόπουλος, σε ηλικία 63 ετών.

Dimitropoylow adreasΈφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με το θάνατο  ο Ανδρέας Ευθυμίου Δημητρόπουλος και η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 24.8.2016 και ώρα  4 μ.μ από το Κοιμητήριο του Οικισμού Παπάγου. Ο Ανδρέας ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά (Κώστας,  Γιώργος, και Μάριος) του πατριώτη μας στρατηγού Θύμιου Δημητρόπουλου . Παντρεύτηκε τη Χαρά Παλαιολόγου (Μουσικολόγο-Μουσικοθεραπεύτρια, Εκπαιδευτικό). Απέκτησε δύο παιδιά, το Θύμιο και τη ΜαρίαΛουίζα, τρία εγγονάκια, τον Ανδρέα, την Ιωάννα, τη Μάγια. Επαγγελματικά ακολούθησε την εκπαίδευση, αντί της Αρχιτεκτονικής που είχε σπουδάσει,  και τα τελευταία 5 χρόνια ήταν Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

Ο Ανδρέας μαζί με τα αδέλφια του είναι οι δωρητές κατά το ήμισυ του οικοπέδου που έγινε η μεγάλη πλατεία στη Ράχη, και το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας Σέρβου .

Άφησε έντονο το στίγμα στους μαθητές του που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν αλλά και σε όλους τους συναδέλφους του και τους γονείς που είχαν την τιμή να συνεργασθούν μαζί του.

Άριστος οικογενειάρχης ο Ανδρέας και στοργικός πατέρας.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, να ενισχυθεί  «Η Κιβωτός»

 

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τη συμπάθειά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Εικόνες από το χωριό