Soula NtavouΈφυγε για πάντα από τη ζωή, πλήρης ημερών, την Τρίτη 1.11.2022 η Αναστασία (Σούλα) Ντάβου – Δημητροπούλου και η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 2.11.2022 στο κοιμητήριο Οικισμού Παπάγου Αττικής

Γονείς ήταν ο Σερβαίος δάσκαλος Νικόλαος Ηλία Δημητρόπουλος, και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δασκάλα (με καταγωγή από τη Σμύρνη που ήρθε στην Ελλάδα μετά την καταστροφή της το 1922) Είχε και έναν αδερφό, φοιτητή Ιατρικής, τον Ευάγγελο, που απεβίωσε νέος το 1946. .

Παντρεύτηκε το Στρατηγό και Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων ( και υφυπουργό Εθνικής Άμυνας μετά τη συνταξιοδότησή του)  Γιάννη Ντάβο, και απέκτησαν τρεις γιούς, το Βαγγέλη (Μαθηματικός, που έχει φύγει από τη ζωή), το Νίκο (Μηχανολόγο του ΕΜΠ) και το Δημοσθένη (Τοπογράφο Μηχανικό του ΕΜΠ), που τους χάρισαν και 6 εγγόνια.

Άριστη μητέρα και σύζυγος, που στάθηκε το στήριγμα στο στρατηγό όλα τα χρόνια της στρατιωτικής ανέλιξής του στα ύπατα αξιώματα.

Η Σούλα ήταν ένας γλυκύς-χαμογελαστός άνθρωπος, με διακριτικότητα, και περισσή ευγένεια. Έχαιρε της εκτίμησης των πατριωτών αλλά και των ανθρώπων που είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.

Αγαπούσε το χωριό μας και ήταν συνδρομήτρια της εφημερίδας μας ο ΑΡΤΟΖΗΝΟΣ

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

ΚANTHLI0 L

(Θ.Γ.Τ)


Εικόνες από το χωριό