Από τον κ. Φώτη Κουτσολαμπρόπουλο, Ταμία στο Δ.Σ και Διαχειριστή της ιστοσελίδας του Συλλόγου του χωριού Λυσσαρέα, λάβαμε το πιο κάτω μήνυμα.

"Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ τα θερμά μου συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που καταβάλλετε, ώστε να είναι ακόμη ζωντανά τα χωριά (έστω και από το internet, εφημερίδα).  Eίμαι πράγματι θαυμαστής του site σας και το παρακολουθώ συχνά. Θαυμάζω την υπομονή σας και την συχνή ροή ειδήσεων και πλουσίων θεμάτων.

Σας εύχομαι από καρδιάς "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ".

 ------

Σε ευχαριστούμε αγαπητέ κ. Κουτσολαμπρόπουλε για τα καλά σου λόγια. Προσπαθούμε να κάνουμε για το χωριό μας και γενικότερα την περιοχή μας, ότι μπορούμε καλύτερο. Συγχαίρουμε και εσάς για τη δική σας ιστοσελίδα, που την βρίσκουμε ποιοτική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και την παρακολουθούμε συχνά.  Θα θέλαμε να συνεργαστούμε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως είναι το περιβάλλον, ο πολιτισμός, η ιστορία κλπ.

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων ευχόμαστε και εμείς σε σένα προσωπικά και σε όλους τους Λυσσαρεώτες καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2010.Εικόνες από το χωριό