Αγαπητοί  πατριώτες γεια σας

2010_Paulopoulos_tasos_002Είμαι κουνιάδος  του Γιώργου Δ. Βέργου, μέλους του  Δ.Σ. του Συνδέσμου σας. Διαμένω  μόνιμα από το 1964 στο Τορόντο του  Καναδά. Από τετραετίας λαμβάνω την  εξαιρετική εφημερίδα σας ΄΄ΑΡΤΟΖΗΝΟΣ΄΄,  την οποία περιμένω με ανυπομονησία και οφείλω να σας συγχαρώ για τα ωραία και ποικίλα θέματα που  δημοσιεύετε.  Τη διαβάζω όχι μόνο εγώ και τα παιδιά μου, αλλά και πολλοί άλλοι πατριώτες.

Σας συγχαίρω πάλι για την ιστοσελίδα servou.gr στο internet που έχετε κάνει κι έτσι προβάλλετε παγκοσμίως το χωριό σας και την πατρίδα μας γενικότερα. Επίσης για την αίθουσα που κάνετε, που απ' ότι βλέπω στις φωτογραφίες που  δημοσιεύετε στον ΄΄ΑΡΤΟΖΗΝΟ΄΄   και θα είναι ένα στολίδι στο χωριό σας.

Ήρθα για λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου, δεν μπόρεσα να επισκεφτώ του Σέρβου (το έχω βεβαία επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν).

Μέσω της αδελφής μου Ντίνας, σας στέλνω 150,00€ για τους σκοπούς του Συνδέσμου σας, την αποπεράτωση της αίθουσας και την έκδοση του ΄΄ΑΡΤΟΖΗΝΟΥ΄΄, στη μνήμη των γονιών μου, Γιάννη και Αγγελικής Πουλοπούλου (από Τσελεπάκου) και των γονιών του γαμπρού μου Γιώργου, Μήτσου και Γεωργίας Βέργου.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πρόοδο στα έργα σας, υγεία και ευημερία στα μέλη του Δ.Σ. και σε όλους τους Σερβαίους.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Τάσος Πουλόπουλος
  5/8/2010
..........................................................................................................................................
Απάντηση
Αγαπητέ κ. Πουλόπουλε, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και για την οικονομική ενίσχυση στο Σύνδεσμό μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που διαβάζεις την εφημερίδα μας και επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα (servou.gr) του Συνδέσμου. Σου ευχόμαστε κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και θα χαρούμε να σε δούμε κάποιο καλοκαίρι στο χωριό μας, που έχεις επισκεφθεί στο παρελθόν.
Καλό χειμώνα.
Σύνδεσμος Απαναταχού Σερβαίων Αρκαδίας

Εικόνες από το χωριό