Στην Αθήνα άφησε την τελευταία του πνοή μετά μακρά νόσηση ενός έτους, ο Παρασκευάς,  γιος του Ηλία Στρίκου (έχει πεθάνει πριν αρκετά χρόνια) και της Χρυσούλας Στρίκου (ο πατέρας της ήταν από το σόι των Μποραίων και η μάνα της από το σόι των Μαραγκαίων). Ο Βάκης (έτσι τον φώναζαν) ήταν καπετάνιος  του Εμπορικού Ναυτικού και έμενε στην Αθήνα, στο Παλαιό Φάληρο. Η εξόδιος ακολουθία εψάλει την Πέμπτη 17-9-2009 στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, με την παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.
Ο Βάκης ήταν 63 χρόνων, ήταν παντρεμένος και έχει έναν αδερφό, το Γιώργο, που είναι έμπορας στην Αθήνα. Τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής του ηλικίας τα είχε περάσει στου Σέρβου.
.
Ο Σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στη μητέρα του, τον αδελφό του και λοιπούς συγγενείς.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το χωριό μας αναφέρεται στα Κατάστιχα του Δήμου (kaza) Καρύταινας (περίοδος 1566-1574). Κατά τη χρονική αυτή περίοδο φαίνεται  ότι είχε 22 σπίτια μη Μουσουλμάνων και 10 άγαμους μη Μουσουλμάνους κατοίκους. Κατ' εκτίμηση είχε περί τους 120 κατοίκους. Το χωριό Αρτοζήνος, το οποίο επίσης αναφέρεται στα ίδια Κατάστιχα, ήταν πολύ μεγαλύτερο. Είχε 132 σπίτια μη Μουσουλμάνων και 39 άγαμους μη Μουσουλμάνους. Κατ' εκτίμηση είχε 726 κατοίκους.
(Πηγή: Ιστοσελίδα Arcadians.gr. Εισήγηση για τη Δημογραφική Σύνθεση Λεονταρίου-Καρύταινας http://conference.arcadians.gr/index.php?itemid=29&catid=2 )