17-9-2009: Απεβίωσε ο Παρασκευάς Ηλία Στρίκος, 63 ετών

 Στην Αθήνα άφησε την τελευταία του πνοή μετά μακρά νόσηση ενός έτους, ο Παρασκευάς,  γιος του Ηλία Στρίκου (έχει πεθάνει πριν αρκετά χρόνια) και της Χρυσούλας Στρίκου (ο πατέρας της ήταν από το σόι των Μποραίων και η μάνα της από το σόι των Μαραγκαίων). Ο Βάκης (έτσι τον φώναζαν) ήταν καπετάνιος  του Εμπορικού Ναυτικού και έμενε στην Αθήνα, στο Παλαιό Φάληρο. Η εξόδιος ακολουθία εψάλει την Πέμπτη 17-9-2009 στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, με την παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.
Ο Βάκης ήταν 63 χρόνων, ήταν παντρεμένος και έχει έναν αδερφό, το Γιώργο, που είναι έμπορας στην Αθήνα. Τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής του ηλικίας τα είχε περάσει στου Σέρβου.
.
Ο Σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στη μητέρα του, τον αδελφό του και λοιπούς συγγενείς.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.