13.6.2009 Γάμος Ιωάννη Πουλή - Νάνσης Μπουζουκάκη

 Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009 παντρεύτηκε ο Ιωάννης Ν. Πουλής (εγγονός και αυτός Νικόλα Νίσιου, γιος της κόρης του Γεωργίας), με την Νάνση Μπουζουκάκη, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Δάφνη. Μετά το γάμο οι καλεσμένοι πήγαν στο σπίτι του γαμπρού και γλέντησαν μέχρι το πρωί.
Ο θείος του Νίκου και του Γιάννη, Ιωάννης Ν. Βέργος (αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων) εύχεται στα ανίψια του βίον ανθόσπαρτον και κάθε ευτυχία στη ζωή τους.
            

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.