Ψήφισμα για το θάνατο Ηλία Χειμώνα, από τον όμιλο "Γκούρα".

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Η ΓΚΟΥΡΑ»

ΕΔΡΑ: ΠΑΛΟΥΜΠΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΔΙΕΥΘ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΛΙΑΚΜΟΝΟΣ 25, ΙΛΙΟΝ 13122
ΤΗΛ.2102626238, 6972748131

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
«Η ΓΚΟΥΡΑ»

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ Θ. ΧΕΙΜΩΝΑ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου «Η ΓΚΟΥΡΑ», σε έκτακτη συνεδρίαση του την 8η Μαρτίου 2010, κατόπιν της θλιβερής είδησης του θανάτου του αγαπητού μας Ηλία, Ειδικού Γραμματέα του Ομίλου, ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής στο πρόσωπο του, που υπηρέτησε την Ιατρική Επιστήμη με συνέπεια και ήθος, που αγάπησε και αγωνίστηκε για το καλό της γενέθλιας γης, μέσα από τους Συλλόγους σαν τον δικό μας με αξιοπρέπεια, σύνεση, μεγαλοσύνη, ευγένεια, διαλλακτικότητα και πραότητα,

                                                              ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 

1) Να εκφράσει βαθειά λύπη για το χαμό του και να δώσει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες που εκείνος έκανε για το τόπο του.

2) Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Χολαργού καθώς επίσης και στον ενταφιασμό στο χωριό του Αράπηδες.

3) Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

4) Να δοθεί το ποσό των 100 ευρώ στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου του χωριού του Αράπηδες που τόσο αγαπούσε.

5) Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

ΑΘΗΝΑ 8 Μαρτίου 2010.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.