Ψήφισμα Δήμου Ηραίας για τον Ηλία Χειμώνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΙΑΣ
Παλούμπα 09-03-2010
Αρ. πρωτ. 562 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΙΑΣ

Το ΔΣ του Δήμου, κατά την συνεδρίαση του την 6η Μαρτίου 2010, μετά την αναγγελία του θανάτου του συμπατριώτη μας Ηλ. Χειμώνα -στρατιωτικού γιατρού με το βαθμό Υποπτεράρχου ε.α., Τέως προέδρου του Συνδέσμου Σερβαίων και Ειδικού γραμματέα του Ομίλου "Γκούρα"-, από τον Δημ. Σύμβουλο κ. Αθ. Μπόρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και την προσφορά του εκλιπόντος

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1.Εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για την απώλειά του
2.Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του
3. Να παραστεί ο Δήμαρχος στην εξόδιο ακολουθία και να μεταφέρει τα θερμά συλλυπητήρια του Δημ. Συμβουλίου στην οικογένειά του.
4. Αντί στεφάνου να προσφερθεί το ποσόν των 500 ευρώ στο Σύνδεσμο Σερβαίων, τον οποίο υπηρέτησε με αγάπη και σύνεση από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του ΔΣ  και να διατεθούν στο χωριό του.
5. Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία.
6. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

Ακριβές αντίγραφο, ο Δήμαρχος, Σταύρος Χριστόπουλος


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.