12-9-10_sxizas-strikou
.
Με την παρουσία μεγάλου αριθμού προσκεκλημένων, ένωσαν τη ζωή τους με γάμο,  ο Σωτήρης Γεωργίου Σχίζας και η Χρύσα Ιωάννου Στρίκου.
.
 Η τέλεση του μυστηρίου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου 2010, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ίλιον.
.
Κατόπιν ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στην «κοσμική αίθουσα» «Ευοίωνος».
.
 Όλοι όσοι παρέστησαν, τους ευχήθηκαν να ζήσουν αγαπημένα και στους ευτυχείς γονείς του γαμπρού  Γιώργο και Άννα και της νύφης, Γιάννη και Αθανασία να καμαρώσουν εγγόνια.
.
Τους ευχόμαστε βίο ευτυχή. 
Βασίλης Κων/ντή Σχίζας
                                                                  *****
To ΔΣ του Συνδέσμου μας, εκφράζοντας τις ευχές όλων των πατριωτών, εύχεται στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία στη ζωή τους. Στους γονείς του ζευγαριού (οι πατεράδες είναι από του Σέρβου) εύχεται να τους ζήσουν τα παιδιά και να τα δουν όπως επιθυμούν.  

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.