19.1.2011 Απεβίωσε η Νικολίτσα Ευσταθίου Ρουσιά σε ηλικία 94 ετών.

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 94 ετών η Νικολίτσα Ευσταθίου Ρουσιά,  και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο 20.1.2011 από την εκκλησία του χωριού μας Σέρβου «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» .

Optimized-Rousia_NikolΉταν κόρη του Θύμιου και Παναγούλας Κατσιάπη, και παντρεύτηκε το Στάθη Ι.Ρουσιά. Απέκτησαν μια  ευλογημένη και μεγάλη οικογένεια  από 9 παιδιά,  τη Βαρβάρα, το Θύμιο, την Παναγούλα, την Άννα, την Πηνελόπη, την Ευτυχία, το Γιάννη που το 1970 σκοτώθηκε δεκανέας αλεξιπτωτιστής σε αεροπορικό δυστύχημα, το Θοδωρή και την Ελένη, καθώς και πολλά εγγόνια.. Άξια μάννα που γαλούχησε με αρχές τα παιδιά της, προσφέροντας αγάπη και σε άλλα παιδιά πέραν της οικογένειά της. Τη Νικολίτσα και το Στάθη, μακάριζε ο αείμνηστος γιατρός Ηλίας Χειμώνας για την αγάπη και ζεστασιά που τους πρόσφεραν όταν ήταν μικροί μαθητές του Δημοτικού  από τους Αράπηδες  και τους έκλειναν τα χιόνια στο χωριό.

 

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τη συμπάθειά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.