9.1.2012 Απεβίωσε η Ντίνα Σταύρου Βέργου σε ηλικία 96 ετών.

Dina_VergouΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών η Ντίνα Σταύρου Βέργου, και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την 11η Ιανουαρίου 2012 από την εκκλησία του χωριού Σέρβου «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ».

Η Ντίνα ήταν κόρη του Αθανασίου Ν. Σχίζα (Κακού) και της Ελένης Π.Τερζή. Παντρεύτηκε το συγχωριανό της Σταύρο Διον.Βέργο, και απέκτησαν πέντε παιδιά, τη Γεωργία που παντρεύτηκε τον Κώστα Χρ. Μπόρα, τον Γιάννη που παντρεύτηκε την Ελένη Χριστοπούλου και απέκτησαν τον Σταύρο και την Παναγιώτα, την Ελένη που έφυγε από τη ζωή πολύ νέα από τροχαίο ατύχημα, τον Διονύσιο που ήταν ιερέας και έφυγε από τη ζωή πριν από χρόνια λόγω ασθενείας, και τον Θανάση.

Η θειά Σταύραινα, όπως την ξέραμε, ήταν ένας καλοσυνάτος και φιλοσοφημένος άνθρωπος, καλή σύζυγος και καλή μάνα, που με πολλές στερήσεις μαζί με το σύζυγό της μεγάλωσαν την πολυμελή οικογένειά τους.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τη συμπάθειά του στους οικείους της.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.