Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Ι. Παναγόπουλου, σε ηλικία 35 ετών... Ο Κώστας ήταν γιός του Ιωάννη Δ. Παναγόπουλου και της Σωτηρίας Κ. Ρουσιά.

Απεβίωσε την 2α Δεκεμβρίου 2012 και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την 4η Δεκεμβρίου 2012 από το Μητροπολιτικό Ναό του χωριού μας «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ»...

Ποιος θα το ’λεγε!... Ποιος θα το ’λεγε ότι ο Κώστας, ο πάντα χαμογελαστός, πάντα καλοπροαίρετος, ευγενικός και φιλικός συμπατριώτης μας καθηγητής Εργοθεραπείας στην Αργολίδα, θα μας αποχαιρετούσε τόσο νωρίς και θα ’φευγε απ’ το μάταιο τούτον κόσμο πριν ολοκληρώσει την παρουσία του στη ζωή..

Ο Κώστας ήταν μέλος του Συλλόγου μας και αρθρογράφος στην ιστοσελίδα του χωριού μας.

 

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό του και τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς, τον αδελφό και λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το χωριό μας αναφέρεται στα Κατάστιχα του Δήμου (kaza) Καρύταινας (περίοδος 1566-1574). Κατά τη χρονική αυτή περίοδο φαίνεται  ότι είχε 22 σπίτια μη Μουσουλμάνων και 10 άγαμους μη Μουσουλμάνους κατοίκους. Κατ' εκτίμηση είχε περί τους 120 κατοίκους. Το χωριό Αρτοζήνος, το οποίο επίσης αναφέρεται στα ίδια Κατάστιχα, ήταν πολύ μεγαλύτερο. Είχε 132 σπίτια μη Μουσουλμάνων και 39 άγαμους μη Μουσουλμάνους. Κατ' εκτίμηση είχε 726 κατοίκους.
(Πηγή: Ιστοσελίδα Arcadians.gr. Εισήγηση για τη Δημογραφική Σύνθεση Λεονταρίου-Καρύταινας http://conference.arcadians.gr/index.php?itemid=29&catid=2 )