02.12.2012 Απεβίωσε ο Κώστας Ι.Παναγόπουλος σε ηλικία 35 ετών

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Ι. Παναγόπουλου, σε ηλικία 35 ετών... Ο Κώστας ήταν γιός του Ιωάννη Δ. Παναγόπουλου και της Σωτηρίας Κ. Ρουσιά.

Απεβίωσε την 2α Δεκεμβρίου 2012 και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την 4η Δεκεμβρίου 2012 από το Μητροπολιτικό Ναό του χωριού μας «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ»...

Ποιος θα το ’λεγε!... Ποιος θα το ’λεγε ότι ο Κώστας, ο πάντα χαμογελαστός, πάντα καλοπροαίρετος, ευγενικός και φιλικός συμπατριώτης μας καθηγητής Εργοθεραπείας στην Αργολίδα, θα μας αποχαιρετούσε τόσο νωρίς και θα ’φευγε απ’ το μάταιο τούτον κόσμο πριν ολοκληρώσει την παρουσία του στη ζωή..

Ο Κώστας ήταν μέλος του Συλλόγου μας και αρθρογράφος στην ιστοσελίδα του χωριού μας.

 

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό του και τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς, τον αδελφό και λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.