28.12.2012 Απεβίωσε ο Γεώργιος Ν. Λιατσόπουλος σε ηλικία 56 ετών

Liatsopoulos_GiorgosΜε μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Γιώργου Ν. Λιατσόπουλου, σε ηλικία 56 ετών.
Ο Γιώργος  ήταν γιός του Νίκου Θ. Λιατσόπουλου και της Παναγούλας Μαρ. Βέργου.

Απεβίωσε στις 28-12-2012 και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την 29η Δεκεμβρίου 2012 από το Μητροπολιτικό Ναό του χωριού μας «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ».

Παντρεύτηκε τη Βασιλική Η. Σχίζα και απέκτησαν δύο παιδιά, το Νίκο και την Ειρήνη-Αγγελική.

O Γιώργος ήταν μόνιμος κάτοικος του χωριού και συνέχισε τη δουλειά του πατέρα του διατηρώντας παντοπωλείο στο χωριό και αυτό ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια και εξυπηρέτηση για τους λίγους μόνιμους κατοίκους του χωριού.
Ηταν καλός οικογενειάρχης και πάντοτε πρόθυμος στην εξυπηρέτηση των πατριωτών.
Για πολλά χρόνια ήταν Πρόεδρος της Κοινότητας του χωριού και από τη θέση του αυτή βοήθησε και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη και την πρόοδο του χωριού.
 

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό του και τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το χωριό μας αναφέρεται στα Κατάστιχα του Δήμου (kaza) Καρύταινας (περίοδος 1566-1574). Κατά τη χρονική αυτή περίοδο φαίνεται  ότι είχε 22 σπίτια μη Μουσουλμάνων και 10 άγαμους μη Μουσουλμάνους κατοίκους. Κατ' εκτίμηση είχε περί τους 120 κατοίκους. Το χωριό Αρτοζήνος, το οποίο επίσης αναφέρεται στα ίδια Κατάστιχα, ήταν πολύ μεγαλύτερο. Είχε 132 σπίτια μη Μουσουλμάνων και 39 άγαμους μη Μουσουλμάνους. Κατ' εκτίμηση είχε 726 κατοίκους.
(Πηγή: Ιστοσελίδα Arcadians.gr. Εισήγηση για τη Δημογραφική Σύνθεση Λεονταρίου-Καρύταινας http://conference.arcadians.gr/index.php?itemid=29&catid=2 )