14-2-2009 - Γεώργιος Ιωαννίδης

14-2-2009.
Από Γεώργιο Ιωαννίδη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.:
.
"Συγχαριτήρια για την νέα Ιστοσελίδα σας.
Οι φίλοι του Σέρβου μπορούν να σας επισκεφθούν και από το παρακάτω  link
http://users.sch.gr/geioanni/news.htm#xoria=1"

Απάντηση: Αγαπητέ κύριε Ιωαννίδη. Σε ευχαριστούμε. Να είσαι καλά.

Μας ανακαλύψατε χωρίς να σας το πούμε. Αυτό μας εξέπληξε ευχάριστα. Ευχαριστούμε και για το link που έβαλες για την Ιστοσελίδα του Συνδέσμου Σερβαίων.
Οπως θα παρατήρησες στους Ιστοτόπους της Ηραίας έχουμε βάλει σύνδεσμο προς το δικό σου site, το οποίο και καλείται με το όνομα Λυσσαρέα.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.