6-4-2009 - Από Σχίζα Βασιλείου Παναγιώτη

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΗ  ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΟΣΜΗΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΠΑΪΚΟΥ, ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ. ΤΩΡΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ  ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΣΩΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΗΒΩΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΣΧΙΖΑΣ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ  Α΄

Απάντηση: Αγαπητέ πατριώτη σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σου άρεσε η ισοσελίδα και την μελετάς. Συμφωνούμε με τις θέσεις σου για τους νέους και γι΄αυτούς περισσότερο αγωνιζόμαστε και εμείς. Για την εφημερίδα στείλε μας στο ίδιο e-mail την διεύθυνσή σου και από το επόμενο φύλλο θα την λαμβάνεις. Θα μας ενδιέφερε αν έχεις αναμνήσεις από το χωριό ή άλλα ενδιαφέροντα να γίνεις συνεργάτης μας.Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.