ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΗ  ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΟΣΜΗΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΠΑΪΚΟΥ, ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ. ΤΩΡΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ  ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΣΩΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΗΒΩΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΣΧΙΖΑΣ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ  Α΄

Απάντηση: Αγαπητέ πατριώτη σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σου άρεσε η ισοσελίδα και την μελετάς. Συμφωνούμε με τις θέσεις σου για τους νέους και γι΄αυτούς περισσότερο αγωνιζόμαστε και εμείς. Για την εφημερίδα στείλε μας στο ίδιο e-mail την διεύθυνσή σου και από το επόμενο φύλλο θα την λαμβάνεις. Θα μας ενδιέφερε αν έχεις αναμνήσεις από το χωριό ή άλλα ενδιαφέροντα να γίνεις συνεργάτης μας.



Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.