Syndesmos_sfragidaΜε την ευκαιρία της 22ας Νοεμβρίου, ημέρας γενεθλίων του Συνδέσμου μας (κλίνει τα 87 του χρόνια), το ΔΣ απευθύνει εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους τους πατριώτες, από τους λίγους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας μέχρι εκείνους που ζουν στα πέρατα της οικουμένης.
Στα 87 του χρόνια, ο Σύνδεσμος Σερβαίων Αρκαδίας  έχει επιτελέσει σημαντικό έργο τόσο σε επίπεδο υποδομών, που βελτίωσαν την ποιότητα ζωής των πατριωτών,  όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας, που δεν άφησε τους "πατριωτικούς δεσμούς" να τους εξαφανίσει ο χρόνος.
Το ΔΣ καλεί όλους τους πατριώτες  να είναι σε επαφή με τον Σύνδεσμο, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του και όσο μπορούν να τον ενισχύουν στο πατριωτικό του έργο.
.
Ο πρόεδρος Θ. Γ. Τρουπής
Ο αντιπρόεδρος Ι. Ν. Βέργος
Ο Γραμματέας Ν. Αρ. Τρουπής
Ο Ταμίας Ι. Η. Χρονόπουλος
Τα μέλη
Η. Θ. Χειμώνας
Γ. Δ. Βέργος
Ι. Στ. Βέργος
Κ. Ν. Δάρας
Χ. Ι. Μαραγκός
Κ. Ν. Σχίζας (αναπληρωματικό μέλος)    

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.