Νέος παπάς στο χωριό;
Μάθαμε πως ο αγαπητός μας πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Σωτήριος θα φύγει από το χωριό και θα πάει στο χωριότης γυναίκας του. Με χαρά όμως μάθαμε πως θα τον αντικαταστήσει νέος παπάς που ο παππούς και η γιαγιά της γυναίκας του είναι από του Σέρβου και τους Αράπηδες, έχουν σπίτι στο χωριό και πάνε κάθε καλοκαίρι. 
Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, εκφράζουμε τις ευχαριστείες μας στον παπα-Σωτήρη για ότι προσέφερε στο χωριό μας στα 10 περίπου χρόνια που λειτούργησε εκεί και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα του ενορεία. Επίσης καλωσορίζουμε το νέο παπά στο χωριό και του ευχόμαστε καλή διαμονή.Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.