Στίς τελευταίες δημοτικές εκλογές της 7.11.2010 για το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού οι δύο συνδυασμοί (με τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων δημάρχων κ.κ. Γ. Γιαννόπουλου και Π. Παρασκευόπουλου αντίστοιχα ), με επικεφαλής τούς κ.κ Γιάννη Ρουσιά  και Α. Ανδριόπουλο ισοψήφισαν.

Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, ακολούθησε κλήρωση στο Πρωτοδικείο και πρόεδρος ανεδείχθη ο κ. Γιάννης Ρουσιάς, με σύμβουλο από τον ίδιο συνδυασμό τον κ. Γιάννη Θ. Σχίζα.

Ο κ. Ανδρέας Ανδριόπουλος καταλαμβάνει την τρίτη θέση, ασκών την θεσμοθετημένη αντιπολίτευση.

Το ΔΣ του Συνδέσμου συγχαίρει και τους τρείς συγχωριανούς μας, και όπως πάντα θα έχουμε καλή συνεργασία για το καλό του χωριού. 

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.