Από την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως λάβαμε επιστολή, με την παράκληση να γνωστοποιήσουμε την έκδοση του βιβλίου με τίτλο "Η Ιστορία της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως". Γράφει στην επιστολή ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης: "Εύχομαι πολλά τα έτη Υμών και των συνεργατών σας. Αν είναι δυνατόν θα θέλαμε να παρουσιάσετε την συγγραφική αυτή εργασία μας. Τα έσοδα από την πώληση του πονήματος αυτού θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση των καθημερινών συσσιτίων των γερόντων απόρων πυροπλήκτων της επαρχίας μας. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με δυνατή την υγεία σας". Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της Μητρόπολης στη Δημητσάνα. Τη,. 2795031217.

Πατέρα Ιάκωβε. Ευχαρίστως δημοσιεύουμε την επιστολή σας και σας συγχαίρουμε τόσο για το αξιόλογο συγγραφικό σας έργο, όσο και για το φιλανθρωπικό στους ανήμπορους ηλικιωμένους της περιοχής μας. Ευχόμαστε τα έσοδα από τις πωλήσεις να είναι αρκετά, ώστε να βελτιωθεί και το συσσίτιο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Σας ευχόμαστε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Σύνδεσμος Σερβαίων Αρκαδίας "Η Κοίμηση της Θεοτόκου".

mitropolis_vivlio


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.