Tο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γορτυνίας που πραγματοποιήθηκε το Καλοκαίρι 2013, περιελάμβανε και παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών, του κλασσικού μας Καραγκιόζη, που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο λαϊκό θέατρο με τις γνωστές κλασσικές φιγούρες του.
Ο θίασος του Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου, τον Αύγουστο, περιόδευσε αρκετά χωριά της Γορτυνίας και πρόσφερε βραδιές με γέλιο, χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Δέκα τρεις παραστάσεις έδωσε στα χωριά: Καμενίτσα, Νεοχώρι, Λουτρά Ηραίας, Ράφτη, Λαγκάδια, Σέρβου, Μαγούλιανα, Καλλιάνι, Πράσινο, Νυμφασία, Σπάθαρη, Μοναστηράκι, Τριποταμιά.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι από την παράσταση στο χωριό Σέρβου Γορτυνίας.

 Μαρίνα Διαμαντοπούλου - Τρουπή

 

 

Κλικ στην κατωτέρω φωτογραφία για να συνδεθείτε

Theatro skion 3-1-Servou 11-8-13-W800

 8 φωτογραφίες
 
Τις φωτογραφίες τις δείχνουμε με μορφή Slideshow.
To Slideshow αυτό ανοίγει σε νέο παράθυρο.
Για να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα
και να συνεχίσετε την περιήγηση, 
κλείστε αυτό το παράθυρο.

Φωτό: Από τη συλλογή της Μαρίνας Διαμαντοπούλου-Τρουπή

 

 

 


Παραγωγή Νίκου Αρ. Τρουπή


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.