Παράσταση του Θεάτρου Σκιών στη Ράχη, Αύγουστος 2013

Tο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γορτυνίας που πραγματοποιήθηκε το Καλοκαίρι 2013, περιελάμβανε και παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών, του κλασσικού μας Καραγκιόζη, που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο λαϊκό θέατρο με τις γνωστές κλασσικές φιγούρες του.
Ο θίασος του Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου, τον Αύγουστο, περιόδευσε αρκετά χωριά της Γορτυνίας και πρόσφερε βραδιές με γέλιο, χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Δέκα τρεις παραστάσεις έδωσε στα χωριά: Καμενίτσα, Νεοχώρι, Λουτρά Ηραίας, Ράφτη, Λαγκάδια, Σέρβου, Μαγούλιανα, Καλλιάνι, Πράσινο, Νυμφασία, Σπάθαρη, Μοναστηράκι, Τριποταμιά.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι από την παράσταση στο χωριό Σέρβου Γορτυνίας.

 Μαρίνα Διαμαντοπούλου - Τρουπή

 

 

Κλικ στην κατωτέρω φωτογραφία για να συνδεθείτε

Theatro skion 3-1-Servou 11-8-13-W800

 8 φωτογραφίες
 
Τις φωτογραφίες τις δείχνουμε με μορφή Slideshow.
To Slideshow αυτό ανοίγει σε νέο παράθυρο.
Για να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα
και να συνεχίσετε την περιήγηση, 
κλείστε αυτό το παράθυρο.

Φωτό: Από τη συλλογή της Μαρίνας Διαμαντοπούλου-Τρουπή

 

 

 


Παραγωγή Νίκου Αρ. Τρουπή


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.