Την Κυριακή 08 Μάρτη στο «Καντάρι» ο ΧΟΡΟΣ των Σερβαίων

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα και την κοπή πίτας που διοργανώνει την Κυριακή 08 Μαρτίου στις 13:00, στο χώρο συνεστιάσεων «Καντάρι» (Το Καντάρι βρίσκεται στο Δήμο Πετρούπολης πάνω στη γνωστή «στρογγυλή» πλατεία, Καρπάθου 1 Πετρούπολη). Το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με ορχήστρα λαϊκού ρεπερτορίου, καθώς και τον γνωστό σε όλους μας Διαμαντή Ρουμελιώτη σε εμφάνιση έκπληξη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πρώτιστα στα μέλη αλλά και στους φίλους του Συνδέσμου μας, ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό Κυριακάτικο μεσημέρι με άφθονο καλό φαγητό και ποτό, πολύ κέφι και επιλεγμένη μουσική, μέσα σε μια φιλόξενη, άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Σημειώνεται, ότι  υπάρχουν μόνο 200 προσκλήσεις προς διάθεση, πωλούνται προς 20 ευρώ έκαστη και περιλαμβάνουν πλήρες μενού (φαγητό και ελεύθερη κατανάλωση οίνου, μπυρών και αναψυκτικών). Λόγω του περιορισμένου αριθμού των προσκλήσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και για αποφυγή σύγχυσης, δεν γίνεται κράτηση θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους, είτε ερχόμενοι σε επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ, είτε περνώντας από το γραφείο του Συνδέσμου μας , το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρες 10:00 – 14:00.

Για την καλύτερη διοργάνωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.