17.1.2016 Πρόσκληση για κοπή πίτας-Βράβευση Νέων.

σάρωση0214

     

Το ΔΣ του Συνδέσμου απευθύνει θερμή παράκληση στους πατριώτες, ιδιαίτερα σε αυτούς που μένουν στην Αθήνα και έχουν εύκολη πρόσβαση, να προσέλθουν στην εκδήλωση, για να στηρίξουν, εκτός των άλλων, τον ιστορικό μας Σύνδεσμο. 

     Όλοι οι πατριώτες, που παρακολουθούν τα συλλογικά μας πράγματα, γνωρίζουν πως από το Μάρτιο του 2015 που έληξε η θητεία του προηγούμενου ΔΣ, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πατριώτες να αναλάβουν τη διοίκηση, ώστε ο Σύνδεσμος με αρχαιρεσίες να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, η Γενική Συνέλευση που έγινε τον Αύγουστο στο χωριό ανέθεσε (επέβαλε στην ουσία) σε κάποιους πατριώτες που ήταν παλιότερα στο Σύνδεσμο  να σχηματίσουν ΔΣ (χωρίς οι ίδιοι να το επιθυμούν), ώστε να μη διαλυθεί ο Σύνδεσμος, πράγμα που ήταν αναπόφευκτο σε διαφορετική περίπτωση.  

      Το σημερινό ΔΣ κάνει ότι μπορεί ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ο Σύνδεσμος και από την άλλη πλευρά να παράγεται και κάποιο έργο (εφημερίδα, ιστοσελίδα, εκδηλώσεις κλπ). 

      Επειδή δεν φαίνεται στον ορίζοντα να υπάρχουν πατριώτες που να θέλουν να αναλάβουν τον Σύνδεσμο, μάλλον αναποτελεσματική  θα ήταν η διενέργεια προκήρυξης εκλογών τον Μάρτιο, που προβλέπεται από το καταστατικό. Ως πλέον πιθανό σενάριο φαίνεται η κατάθεση της εντολής που έχει το σημερινό ΔΣ στη Γενική Συνέλευση τον Αύγουστο στο χωριό, με ταυτόχρονη διεξαγωγή αρχαιρεσιών. Σε περίπτωση αδιεξόδου ας αποφασίσει η Γ/Σ  "τι μέλει γενέσθαι". 

      Σε κάθε περίπτωση η παρουσία σας στην εκδήλωση της Κυριακής θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα, θα μας δώσει δύναμη να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σίγουρα θα είναι μια  ανάσα πνοής για τον παλαίμαχο ιστορικό μας Σύνδεσμο.  

    Σκεφτείτε το.

Στις 3 παρακάτω φωτογραφίες απεικόνιζονται τρείς πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου  με παιδιά που βράβευσαν  για τις επιτυχίες τους το 2012. Αριστερά (όπως βλέπουμε) ο Στάθης Δάρας, στο κέντρο ο Θοδωρής Ν. Σχίζας και δεξιά Θοδωρής Γ. Τρουπής. Και οι 3 βραβεύουν κορίτσια! Τυχαίο;

 

 4

 

2

 

 

 

1

 

 

Υ.Γ. Στην εκδήλωση θα υπάρχει και κατάλογος του Τυπογραφείου, που ταχυδρομήθηκε το τελευταίο φύλλο του Αρτοζήνου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και να αρθούν κάποιες παραξηγήσεις.

 

 

 

 

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.