Στο ένα από τα δύο μαγαζιά του χωριού μας, του Νίκου Λιατσόπουλου εδόθη "δεξίωση" για την ονομαστική γιορτή του συμπαθέστατου συγχωριανού μας Soulis.Skouros Σούλη (Θανάση) Σκούρου, που η εκκλησία γιορτάζει στις 18 Γενάρη τον Άγιο Αθανάσιο.

Τη γιορτή τίμησαν όπως φαίνεται και στην αναμνηστική φωτογραφία (από το facebook των Ν.Τρουπή και Ν.Λιατσόπουλου),  "μερικοί από τους λιγοστούς κατοίκους που μένουν το χειμώνα στο χωριό", που δεν είναι άλλοι από τον εορτάζοντα Θανάση, τη Βάσω Λιατσοπούλου, το Νίκο Αριστείδη Τρουπή, το Δημήτρη από την Αλβανία,  τον κτηνοτρόφο που διαμένει στους Αράπηδες, (Λοχίας) και το Νίκο Λιατσόπουλο.

Πέρα από τους μεζέδες και το κόκκινο κρασί είχε και πολύ κέφι και τραγούδια.

Εύχομαι στο αγαπητό Σούλη χρόνια  πολλά, υγεία και κάθε καλό στη ζωή του, και σε όλους τους αγαπητούς πατριώτες που τους χειμερινούς παγωμένους μήνες, μένουν στο χωριό έχοντας συντροφιά τη μοναξιά, να είναι καλά και να έχουν μια καλή χρονιά, και "Σιγά - σιγά ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός", όπου νάναι έρχεται η Άνοιξη.

 Θοδωρής Τρουπής

 

POTES SYMPOSIUM

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.