Πρόσκληση ΔΣ Συνδέσμου για Γ. Συνέλευση και Αρχαιρεσίες

 
Όπως δημοσιεύθηκε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας του Συνδέσμου "Αρτοζήνος", την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 θα γίνει η Τακτική Γ. Συνέλευση στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και την επόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου,  θα γίνουν αρχαιρεσίες στο γραφείο του Συνδέσμου. Syndesmos_sfragida
.
Σύνδεσμος Απανταχού Σερβαίων Αρκαδίας
           "Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ"
 
            Ανακοινώσεις
.
1) Τακτική Γενική Συνέλευση Συνδέσμου.
"Το ΔΣ του Συνδέσμου, σύμφωνα με το καταστατικό, προγραμμάτισε την ανά διετία Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011, στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, Τζώρτζ 9 πλατεία Κάνιγγος, στις 10,00 π.μ.
Η ΓΣ θα περιλαμβάνει διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ και συζήτηση διαφόρων θεμάτων συλλογικού ενδιαφέροντος, όπως:
-Ψήφιση κανονισμού για ιστοσελίδα
-Φιλοξενία Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας στο Πολ. Κέντρο Σέρβου.
-Προτομές ευεργετών
-Θέματα που θα θέσουν οι πατριώτες
Αν δεν υπάρχει απαρτία, η ΓΣ θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή την ίδια μέρα και ώρα στο γραφείο του Συνδέσμου". 
.
2) Διενέργεια Αρχαιρεσιών
"Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την επόμενη Κυριακή της ΓΣ. Φέτος θα γίνουν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 στο γραφείο του Συνδέσμου, Αγίου Μάρκου 26 Αθήνα. Σε περίπτωση που η ΓΣ επαναληφθεί στις 20 Μαρτίου η ημερομηνία των αρχαιρεσιών θα αποφασισθεί από τη ΓΣ και θα δημοσιοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας.
Για να μην υπάρξει ιδιαίτερος κόπος των πατριωτών που θα διενεργήσουν τις αρχαιρεσίες, αποφασίστηκε η ψηφοφορία να διενεργηθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.
Η δήλωση υποψηφιοτήτων στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, μπορεί να γίνει μέχρι την 24η ώρα της Πέμπτης, πριν τις αρχαιρεσίες.
Θερμή παράκληση σε όλους τους πατριώτες να προσέλθουν μαζικά τόσο στη Γ/Σ όσο και στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου. Ιδιαίτερη παράκληση απευθύνει το ΔΣ στους πατριώτες να δηλώσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ιστορικό μας  Σύνδεσμο να απαξιωθεί ή και να διαλυθεί. Όλοι έχουμε χρέος, περισσότερο όμως αυτοί που  μέχρι σήμερα δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους πατριώτες. Τα παλαιότερα μέλη στο ΔΣ πρέπει να προσφέρουν τις θέσεις τους σε άλλους πατριώτες, ώστε να υπάρχει συνεχής ανανέωση και προσδοκία για μεγαλύτερη παραγωγή συλλογικού έργου".

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.