7-9-2017 Πρακτικά Συνεδρίασης του ΝΕΟΥ Δ.Σ. του Συνδέσμου

Την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2017, συνήλθαν εις τακτική συνεδρίαση, στα γραφεία του Συνδέσμου στο κέντρο της Αθήνας, μέλη του παλιού και νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου αποτελούμενο από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Ιωάννης Κ. Μπόρας
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ν. Βέργος
Γραμματέας
: Ελένη Κ. Μπόρα
Ταμίας: Ιωάννης Στ. Βέργος
Μέλος: Κώστας Ν. Δάρας
Μέλος: Αναστάσιος Ν. Παπαθωμόπουλος
Μέλος: Κώστας Γ. Τερζής
Μέλος: Γεώργιος Θ. Τρουπής
Πρώην Γραμματέας: Χρήστος Ι. Μαραγκός

Λόγω απροθυμίας υποβολής υποψηφιοτήτων των πατριωτών για συμμετοχή στο Δ.Σ., το νέο Δ.Σ. ορίστηκε από τη Γ.Σ. της 16ης -8-2017, με τη συμμετοχή δύο νεότερων μελών, της Ελένης Κ. Μπόρα και του Παύλου Ευστ. Δάρα, που αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Σύνδεσμο.

Όλοι καλωσόρισαν την Ελένη ως γραμματέα στο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Διαπιστώθηκε η κατά τον κανονισμό του Συνδέσμου νόμιμη απαρτία.

Στην ατζέντα συζήτησης συμπεριλήφθησαν τα εξής Θέματα και ελήφθησαν οι παρακάτω Αποφάσεις:

1. Έγινε συζήτηση για τα Πρακτικά της Γ.Σ. του Συνδέσμου της 16ης -8-2017.

2. Ο κ. Χρήστος Ι. Μαραγκός μίλησε για την εφημερίδα και την ιστοσελίδα, Εξήγησε με λεπτομέρεια στη νέα γραμματέα του Συνδέσμου, Ε. Κ. Μπόρα, τα πάντα για το Βιβλίο Πρακτικών του Δ.Σ., και της υποσχέθηκε κάθε υποστήριξη και βοήθεια στο έργο της.

Έκανε πρόταση στο νέο Δ.Σ. για τη συνέχιση της ιστοσελίδας servou.gr και είπε: «Πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω».

3. Σχετικά με τη διαχείριση της ιστοσελίδας sevou.gr απεφασίσθη:
Ο Πρόεδρος του παλαιού και νέου Δ.Σ., Ιωάννης Κ. Μπόρας, είπε: «Να παραμείνουν οι ίδιοι διαχειριστές συν της γραμματέως, Ελένης Μπόρα»
Η εισήγηση του προέδρου έγινε ομόφωνα δεκτή.
Οι 3 διαχειριστές θα πρέπει να συμφωνούν για τα διάφορα θέματα της ιστοσελίδας και αν δεν συμφωνούν η γραμματέας θα φέρνει το θέμα στο Δ.Σ.

4. Σχετικά με την εφημερίδα «Ο Αρτοζήνος», απεφασίσθη:
Το επόμενο φύλλο του Αρτοζήνου θα είναι αφιερωμένο στον Λοχαγό Τρουπή και σε όλους όσους πολέμησαν και έχασαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Γραμματέας του Συνδέσμου, Ελένη Κ. Μπόρα

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.