7-9-2017 Πρακτικά Συνεδρίασης του ΝΕΟΥ Δ.Σ. του Συνδέσμου

Την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2017, συνήλθαν εις τακτική συνεδρίαση, στα γραφεία του Συνδέσμου στο κέντρο της Αθήνας, μέλη του παλιού και νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου αποτελούμενο από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Ιωάννης Κ. Μπόρας
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ν. Βέργος
Γραμματέας
: Ελένη Κ. Μπόρα
Ταμίας: Ιωάννης Στ. Βέργος
Μέλος: Κώστας Ν. Δάρας
Μέλος: Αναστάσιος Ν. Παπαθωμόπουλος
Μέλος: Κώστας Γ. Τερζής
Μέλος: Γεώργιος Θ. Τρουπής
Πρώην Γραμματέας: Χρήστος Ι. Μαραγκός

Λόγω απροθυμίας υποβολής υποψηφιοτήτων των πατριωτών για συμμετοχή στο Δ.Σ., το νέο Δ.Σ. ορίστηκε από τη Γ.Σ. της 16ης -8-2017, με τη συμμετοχή δύο νεότερων μελών, της Ελένης Κ. Μπόρα και του Παύλου Ευστ. Δάρα, που αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Σύνδεσμο.

Όλοι καλωσόρισαν την Ελένη ως γραμματέα στο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Διαπιστώθηκε η κατά τον κανονισμό του Συνδέσμου νόμιμη απαρτία.

Στην ατζέντα συζήτησης συμπεριλήφθησαν τα εξής Θέματα και ελήφθησαν οι παρακάτω Αποφάσεις:

1. Έγινε συζήτηση για τα Πρακτικά της Γ.Σ. του Συνδέσμου της 16ης -8-2017.

2. Ο κ. Χρήστος Ι. Μαραγκός μίλησε για την εφημερίδα και την ιστοσελίδα, Εξήγησε με λεπτομέρεια στη νέα γραμματέα του Συνδέσμου, Ε. Κ. Μπόρα, τα πάντα για το Βιβλίο Πρακτικών του Δ.Σ., και της υποσχέθηκε κάθε υποστήριξη και βοήθεια στο έργο της.

Έκανε πρόταση στο νέο Δ.Σ. για τη συνέχιση της ιστοσελίδας servou.gr και είπε: «Πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω».

3. Σχετικά με τη διαχείριση της ιστοσελίδας sevou.gr απεφασίσθη:
Ο Πρόεδρος του παλαιού και νέου Δ.Σ., Ιωάννης Κ. Μπόρας, είπε: «Να παραμείνουν οι ίδιοι διαχειριστές συν της γραμματέως, Ελένης Μπόρα»
Η εισήγηση του προέδρου έγινε ομόφωνα δεκτή.
Οι 3 διαχειριστές θα πρέπει να συμφωνούν για τα διάφορα θέματα της ιστοσελίδας και αν δεν συμφωνούν η γραμματέας θα φέρνει το θέμα στο Δ.Σ.

4. Σχετικά με την εφημερίδα «Ο Αρτοζήνος», απεφασίσθη:
Το επόμενο φύλλο του Αρτοζήνου θα είναι αφιερωμένο στον Λοχαγό Τρουπή και σε όλους όσους πολέμησαν και έχασαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Γραμματέας του Συνδέσμου, Ελένη Κ. Μπόρα

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.