sfragida

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αρτοζήνος», φ.223, του Συνδέσμου των Απανταχού Σερβαίων «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» το Δ.Σ. όρισε ως ημερομηνία σύγκλισης ενημερωτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022, ώρα 11.00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Σέρβου. 

Προσκαλούνται οι συμπατριώτες/ ισσες να προσέλθουν στη Γ.Σ. αυτό το 15Αύγουστο στο χωριό μας που σηματοδοτεί τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Συνδέσμου, και προσφοράς του στο χωριό και τους πατριώτες, ώστε να γίνει μια συζήτηση για τα ενδιαφέροντα του Συνδέσμου.

Η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. θα περιλαμβάνει:

1. Διοικητικό απολογισμό του Δ.Σ. με τον πρόεδρο κ. Νεκτάριο Ν. Κωνσταντόπουλο.  

2. Οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. με τον ταμία κ. Παναγιώτη Παγκράτη.

3. Συζήτηση διαφόρων θεμάτων συλλογικού ενδιαφέροντος.

Εχει ήδη τεθεί ένα θέμα συζήτησης από τον πατριώτη κ. Θανάση Γκούτη:
"Ο Επαναπροσδιορισμός των στόχων του Συνδέσμου". 
Για άλλα πιθανά θέματα προς συζήτηση, παρακαλείστε να ενημερώσετε τα μέλη του Δ.Σ.

Σας ευχαριστούμε,

Το Δ.Σ. παρακαλεί για τη συμμετοχή όλων των πατριωτών - ιδιαίτερη έκκληση γίνεται προς τους νέους και νέες από του Σέρβου να τιμήσουν τη Γ.Σ. με την παρουσία τους!

 

Ελένη Κ. Μπόρα,
Γραμματέας του Δ.Σ.
του Συνδέσμου των Απανταχού Σερβαίων Αρκαδίας
"Η Κοίμηση της Θεοτόκου"


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.