ΠΡΟΣ ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΡΒΑΙΩΝ

                                                                                                                                                 Ζωγράφου 16/08/2021

    Κύριε πρόεδρε και μέλη του Δ. Σ. , σας εύχομαι χρόνια πολλά. Δεν γνωρίζω αν έγινε καμιά εκδήλωση εφέτος στο χωριό μας, διότι λόγω των πυρκαγιών έφυγα εσπευσμένα από τις δέκα του μηνός. Ο λόγος που σας απασχολώ πάλι είναι μια νέα έρευνα που έκανα στα πρακτικά και δημοσιεύσεις  στην ιστοσελίδα για το θέμα του Mουσείου.

   Σας ενημερώνω λοιπόν ότι στην κατηγορία ΣΥΜΔΕΣΜΟΣ ΣΕΡΒΑΙΩΝ, ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ, υποκατηγορία ΕΡΓΑ, το πρώτο άρθρο που έχει αναρτηθεί είναι του κ. Χρήστου Ι. Μαραγκού με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2008, που αναφέρει τι προβλέπεται να γίνει η κάτω αίθουσα. Δεν ήταν μόνο γνώμη του κ. Μαραγκού ήταν γνώμη όλου του Δ.Σ. 

   Δεν σας κουράζω περισσότερο, τη γνώμη μου την έχω αναφέρει σε παλαιότερες επιστολές που σας έχω στείλει.

   Σταματήστε αν θέλετε να πάει μπροστά ο Σύνδεσμός μας τις αναμοχλεύσεις και τη λήψη νέων αποφάσεων. 

    Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, που πιστεύω ότι διαβάζετε τουλάχιστον τις επιστολές μου, άσχετα αν συμφωνείτε ή όχι με το περιεχόμενό τους.

                                                                                                         

Με τιμή,  
Γιώργος Δ. Βέργος

(Η ανωτέρω επιστολή επαναδημοσιεύεται από την Κατηγορία άρθρων  Γ.Συνελεύσεις - Αρχαιρεσίες- Διοικ. Συμβούλια προς τοποθέτησή της στην Κατηγορία Συλλογικά και άλλα.)

 

(EKM)


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.