Ο Σύνδεσμος Σερβαίων θα βραβεύσει τους αριστούχους Νέους για το σχολικό/ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013

Σε μία δύσκολη εποχή πολλαπλών κρίσεων η επιβράβευση της προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας των μαθητών και μαθητριών που προοδεύουν δεν είναι απλά σημαντική. Είναι επιτακτική. Γιατί ο πιο ασφαλής δρόμος για να προχωρήσει μπροστά η πατρίδα μας είναι η νεολαία μας, η μοναδική ασφαλής επένδυση για το μέλλον της.

Ο Σύνδεσμος Απανταχού Σερβαίων, εκφράζοντας αισθήματα στοργής, αγάπης και εκτίμησης προς τους νέους ανθρώπους του Συνδέσμου, οι οποίοι έδωσαν και δίνουν με επιτυχία μια δύσκολη προσωπική μάχη διεκδικώντας τους στόχους και τα οράματα τους, θα επαινέσει,σε ειδική για τον σκοπό αυτό εκδήλωση, τα παιδιά που:

-  αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2012-2013 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω

-  πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2013,

-  απέκτησαν Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό Δίπλωμα Ειδίκευσης

επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό  τις προσπάθειες τους για την κατάκτηση της γνώσης και αναγνωρίζοντας τους ικανούς  και άξιους.

Παρακαλούνται όσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις  να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή να στείλουν email στο Σύνδεσμο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι την Παρασκευή 07 Μαρτίου 2014.

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.