Ο αθλητής στίβου του Αθηναϊκού Ομίλου Αθλητισμού, Θοδωρής Σκούρος του Παναγιώτη από Τουθόα Γορτυνίας (Τσίπολη), σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ και κατηγορία Κ23, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με ένα έγκυρο άλμα στα 7,34 μέτρα στον τελικό του μήκους, κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία ανδρών και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου για το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ23.

Συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των Γορτυνίων αποστέλλει με μήνυμα του
ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης, σημειώνοντας «Υπερήφανοι ως Γορτύνιοι για τον αθλητή του ΑΟΑ, Θοδωρή Σκούρο!!!

Με το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ23 είναι πλέον Πρωταθλητής Ελλάδας και μας γεμίζει αισιοδοξία ότι και στο μέλλον θα μας προσφέρει στιγμές χαράς και περηφάνιας και πολλές ευκαιρίες να τον χειροκροτήσουμε.

Μαζί με τα συγχαρητήρια μου στον ίδιο, στους προπονητές, στον ΑΟΑ και στους οικείους του, εύχομαι ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος και να μη βρεθεί ξανά κανένα εμπόδιο στην πορεία του, ώστε να συνεχίσει την ανοδική πορεία τού ταλέντου του στον Αθλητισμό με το ίδιο πείσμα, επιμονή και ήθος και να υλοποιήσει όλα τα όνειρα του.»

 (ΧΙΜ)


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.