Papathomopoulos_GiannisΈφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών σήμερα 22.1.2013 ο Γιάννης Κ. Παπαθωμόπουλος (του Εικοσιμία), μετά από σύντομη αρρώστια, και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο 23.1.2013 και ώρα 4 μμ από το κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης ήταν το δεύτερο παιδί του Ντίνου Γ. Παπαθωμόμουλου, και της Γεωργίας Ι. Σχίζα (Μπακαλόγιαννη), και είχε αδέλφια το Γιώργο και την Ελένη. Παντρεύτηκε την Σοφία Γ. Σχίζα, και απέκτησαν δύο καλά παιδιά, τον Κώστα και τη Γεωργία. Επαγγελματικά εργάσθηκε μέχρι τη συνταξιοδότησή του στην Εμπορική Τράπεζα, όπου διέπρεψε ανερχόμενος στα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχίας.

Ήταν άριστος οικογενειάρχης με έναν πλούσιο κώδικα ηθικών αξιών που σπάνια θα συναντήσεις στην εποχή μας, από τις ανθρώπινες αξίες που σήμερα χάνονται. Ο Γιάννης τόσο στο στενό όσο και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον ενέπνεε σεβασμό στο πρόσωπό του, κι αυτό γιατί ήταν απλός, διακριτικός, ευγενικός, αθόρυβος, καλοπροαίρετος και είχε πάντα έναν καλό λόγο για τον καθένα. Φεύγοντας από τον εφήμερο τούτο κόσμο, άφησε πίσω του ένα φωτεινό παράδειγμα ζωής.

 

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τη συμπάθειά του στη Σοφία, στα παιδιά του, στη μητέρα του, στα αδέλφια του και λοιπούς συγγενείς του.


Εικόνες από το χωριό