17-08-2018: Απεβίωσε ο ΗΛΙΑΣ Χ. ΒΕΡΓΟΣ, σε ηλικία 90 ετών.

.

ΒΕΡΓΟΣ ΗΛ.Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο πατριώτης μας Ηλ. Βέργος.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 20-8-2018, στις 4,00 το απόγευμα, από το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης Αττικής.

Ο Ηλίας ήταν παντρεμένος με την Κανέλλα Μ. Στρίκου (έχει πεθάνει πριν αρκετά χρόνια), με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μαρίνη, που πέθανε πρόωρα πριν κάποια χρόνια (ήταν παντρεμένος και έχει δύο παιδιά) και τη Γιωργία που είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό. Από επαγγελματικής πλευράς, ασχολήθηκε με την οικοδομή, όπως οι περισσότεροι πατριώτες, και έφυγε από το χωριό στη δεκαετία του 1960 για την Αθήνα, όπου εγκαταστάθηκε στα Πετράλωνα.

Ο αποθανών ήταν γιος του Χρίστου Αριστ. Βέργου (1890-1978). Είχε δύο μεγαλύτερα αδέρφια (τον Κώστα και τον Γιώργο, που πέθανε λίγο καιρό μετά την απόλυσή του από το στρατό) και τρία μικρότερα (τον Θύμιο, τον Γιάννη και τη Μαρίνα). Aπό τα 5 αδέρφια του ζει μόνο η Μαρίνα (στην Τρίπολη). 

Ο Ηλίας ήταν εργατικός άνθρωπος, φιλήσυχος, κοινωνικός και εξαιρετικός οικογενειάρχης. Επισκεπτόταν συχνά το χωριό, όταν μπορούσε, και ήταν αγαπητός στους πατριώτες.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην κόρη του Γεωργία, την αδερφή του Μαρίνα  και τους λοιπούς συγγενείς.

.

(χιμ)


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εικόνες από το χωριό