ΤΡΟΥΠΗΣ ΕΦΟΠΛΗΣΤΉαρχείο λήψηςΡΠερίπου πέντε μήνες μετά το θάνατο των μικρότερων σε ηλικία αδερφών του, Γιάννη και Χρήστου Τρουπή, έφυγε ξαφνικά το πρωινό της 30ης Ιανουαρίου 2020, ο μεγαλύτερος των τριών αδερφών, Γιώργος σε ηλικία 84 ετών. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο κοιμητήριο Ξυλοκάστρου.

Ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Δημητρίου Γ. Τρουπή (Εφοπλιστή) και της Βασιλικής Ι. Δημοπούλου (του Βασιλόγιαννη).

Έφυγε μικρός από το Σέρβου, μετά το θάνατο του πατέρα του και έχοντας πάντα επιχειρηματικό και εμπορικό μυαλό, ξεκίνησε από γυρολόγος και κατέληξε να έχει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα υφασμάτων για δεκαετίες, στο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας, με το όνομα “Διάνα”. Όταν βγήκε στη σύνταξη, βραβεύτηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορινθίας για την προσφορά του στον κλάδο όλα αυτά τα χρόνια της σημαντικής του εμπορικής δραστηριότητας.

Παντρεύτηκε την Θεοφανία Λούτα και απέκτησαν δυο γιούς, τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη, και δυο εγγόνια, την Θεοφανία και τον Γιώργο.

Πολύ καλός άνθρωπος, εξαιρετικός οικογενειάρχης και δαιμόνιος έμπορος, άφησε έντονο το θετικό αποτύπωμα του σε όλους όσους τον γνώρισαν.

ΚΑΝΤΗΛΙ12ένα κερί 106265249

           ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΤΡΟΥΠΗ

 

 

 

   

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τη συμπάθειά του στους συγγενείς του εκλιπόντος


Εικόνες από το χωριό