Έφυγε από τη ζωή την 12η Αυγούστου 2012 ο συγχωριανός μας Φώτης Θεοδ. Κουτσανδρέας (Ταμπάκος) σε ηλικία 90 ετών. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις koutsandreas_Fotios13.8.2012 από την εκκλησία του χωριού μας Σέρβου «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» με τις προσευχές της οικογενείας του, συγγενών και πολλών Σερβαίων. Ο Φώτης ήταν το 6ο παιδί του Θεοδώρου Ανδρ. Κουτσανδριά και της Βασίλως Διαμαντή Βέργου.

Είχε παντρευτεί την Ελένη Ι. Λιατσοπούλου (Λιατσόγιαννη), και απέκτησαν δύο παιδιά, το Θοδωρή και τη Βάσω, και τέσσερα εγγόνια. Ο εκλιπών ήταν φιλήσυχος, έντιμος, καλός οικογενειάρχης, και έχαιρε της εκτιμήσεως όλων των Σερβαίων.

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τη συμπάθειά του στους οικείους του.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.