12.8.2012 Απεβίωσε ο Φώτιος Θεοδ. Κουτσανδρέας σε ηλικία 90 ετών.

Έφυγε από τη ζωή την 12η Αυγούστου 2012 ο συγχωριανός μας Φώτης Θεοδ. Κουτσανδρέας (Ταμπάκος) σε ηλικία 90 ετών. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις koutsandreas_Fotios13.8.2012 από την εκκλησία του χωριού μας Σέρβου «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» με τις προσευχές της οικογενείας του, συγγενών και πολλών Σερβαίων. Ο Φώτης ήταν το 6ο παιδί του Θεοδώρου Ανδρ. Κουτσανδριά και της Βασίλως Διαμαντή Βέργου.

Είχε παντρευτεί την Ελένη Ι. Λιατσοπούλου (Λιατσόγιαννη), και απέκτησαν δύο παιδιά, το Θοδωρή και τη Βάσω, και τέσσερα εγγόνια. Ο εκλιπών ήταν φιλήσυχος, έντιμος, καλός οικογενειάρχης, και έχαιρε της εκτιμήσεως όλων των Σερβαίων.

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τη συμπάθειά του στους οικείους του.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.