31.08.2012 Απεβίωσε ο Κωνσταντής Αναστ. Κωνσταντόπουλος σε ηλικία 100 ετών

Έφυγε από τη ζωή την 31η Αυγούστου 2012 ο αιωνόβιος Κωνσταντής Κωνσταντόπουλος (γεννηθείς το 1912) και η εξόδιος ακολουθία, έγινε την επομένη από τον Μητροπολιτικό Ναό του χωριού μας "Η Κοίμηση της Θεοτόκου".
Ο Κωνσταντής ήταν το μεγαλύτερο από τα δύο παιδιά του Αναστάσιου Κ. Κωνσταντόπουλου (Κουτσοτασούλης) και της Διαμάντως Δ. Παρασκεύοπουλου, τρισέγγονος του αρχικού γενάρχη Κωνσταντή Ηλιόπουλου. Παντρεύτηκε τη Γιαννούλα Παπανικολάου κι απόχτησαν μια κόρη, τη Διαμάντω, η οποία παντρεύτηκε τον Τάκη Μπακογιαννάκη από τη Βυτίνα και έκαναν δίδυμα, το Γιώργο και Μαρία.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς του εκλιπόντος.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.