Έφυγε από τη ζωή την 31η Αυγούστου 2012 ο αιωνόβιος Κωνσταντής Κωνσταντόπουλος (γεννηθείς το 1912) και η εξόδιος ακολουθία, έγινε την επομένη από τον Μητροπολιτικό Ναό του χωριού μας "Η Κοίμηση της Θεοτόκου".
Ο Κωνσταντής ήταν το μεγαλύτερο από τα δύο παιδιά του Αναστάσιου Κ. Κωνσταντόπουλου (Κουτσοτασούλης) και της Διαμάντως Δ. Παρασκεύοπουλου, τρισέγγονος του αρχικού γενάρχη Κωνσταντή Ηλιόπουλου. Παντρεύτηκε τη Γιαννούλα Παπανικολάου κι απόχτησαν μια κόρη, τη Διαμάντω, η οποία παντρεύτηκε τον Τάκη Μπακογιαννάκη από τη Βυτίνα και έκαναν δίδυμα, το Γιώργο και Μαρία.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς του εκλιπόντος.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.