Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών η Βασιλική Μπόρα και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012  στις 1 μ.μ από την εκκλησία του χωριού μας «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ».

DorenaΗ Βασιλική ήταν κόρη του Δημήτρη Ανδριόπουλου, γενάρχη της οικογένειας γνωστός και με το όνομα "Μητροφίλης". Παντρεύτηκε το Γιάννη Μπόρα (Ντόρος) και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ηλία (που' χει τον Γιάννη και την Ιωάννα-Βάσια ), το Θανάση (που 'χει το Γιάννη) και την Μαρία (που΄χει τον Άγγελο και τη Βασιλική).

 Η εκλιπούσα ήταν καλή σύζυγος, μητέρα και διεκρίνετο για την καλοσύνη της, έχαιρε δε της αγάπης και εκτίμησης όσων την γνώριζαν.

 

 

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.