18.10.2012 Απεβίωσε η Βασίλω I. Μπόρα σε ηλικία 98 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών η Βασιλική Μπόρα και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012  στις 1 μ.μ από την εκκλησία του χωριού μας «Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ».

DorenaΗ Βασιλική ήταν κόρη του Δημήτρη Ανδριόπουλου, γενάρχη της οικογένειας γνωστός και με το όνομα "Μητροφίλης". Παντρεύτηκε το Γιάννη Μπόρα (Ντόρος) και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ηλία (που' χει τον Γιάννη και την Ιωάννα-Βάσια ), το Θανάση (που 'χει το Γιάννη) και την Μαρία (που΄χει τον Άγγελο και τη Βασιλική).

 Η εκλιπούσα ήταν καλή σύζυγος, μητέρα και διεκρίνετο για την καλοσύνη της, έχαιρε δε της αγάπης και εκτίμησης όσων την γνώριζαν.

 

 

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.