ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ -ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ-, ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΑΝΤΙ ΔΗΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Απάντηση:  Αγαπητέ Χρήστο-Γιώργο. Σε ευχαριστούμε για το λάθος που μας επεσήμανες. Το διορθώσαμε στην ιστοσελίδα, δεν μπορούμε όμως να κάνουμε το ίδιο και στην εφημερίδα, γιατί ήδη βρίσκεται στο ταχυδρομείο. Με την ευκαιρία πάντως παρακαλούμε τους πατριώτες  να μας ενημερώνουν για τυχόν λάθη που διαπιστώνουν, ώστε να γίνονται διορθώσεις, αφού η ιστοσελίδα θα μείνει ...για πάντα.  Ένα μικρό ποσοστό λαθών δυστυχώς είναι αναπόφευκτο, όσες προσπάθειες και αν καταβληθούν, ιδιαίτερα αν οι επιμελητές της ύλης είναι ερασιτέχνες, όπως εμείς.  (Το συγκεκριμένο λάθος, αγαπητέ Χρήστο-Γιώργο, "δεν επιτρεπόταν" να γίνει, γιατί ο συντάκτης του σχετικού κειμένου είναι κοντινός συγγενής του πατέρα σου και γνώριζε τον παππούλη σου -έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που είναι τιμή σου να έχεις το όνομά του- πάρα πολύ καλά.).

Επειδή είσαι από τους νέους που επισκέπτονται συχνά το χωριό και δείχνεις ιδιαίτερη αγάπη γι΄αυτό, καλό θα ήταν να ασχοληθείς ενεργά με τα συλλογικά μας πράγματα και την ιστοσελίδα servou.gr,  για να δώσουμε καλύτερη προοπτική στο μέλλον του χωριού.

Σε χαιρετούμε με τις καλύτερές μας ευχές, για υγεία και ευτυχία στην οικογένειά σου.



Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.