6.5.2009 - Κώστας Παγκράτης

Από τον Κωστάκη Αγγελή Παγκράτη λάβαμε την παρακάτω όμορφη φωτογραφία (λίγο καθυστερημένα, δεν χάνει όμως την αξία της), από τον στολισμό του Επιταφίου την Μεγάλη Πέμπτη στο χωριό. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να να συνεχίσει την συνεργασία του με την ιστοσελίδα.

Epitafios_2009

Στη φωτογραφία από αριστερά η Βούλα Ν. Παπαγεωργίου, η Γιούλα Η. Παπαγεωργίου, η Αγλαΐα Παναγοπούλου, η Φωτεινή Κ. Παγκράτη και η Αντριάνα Κουτσαντριά.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.