Όπως πληροφορηθήκαμε από κατοίκους του χωριού,το Σάββατο έλαβε χώρα μεγάλη χαλαζόπτωση με επίκεντρο κυρίως την περιοχή από της Γριάς το Σωρό μέχρι την Κοκκινόβρυση. XalaziΤην επομένη που επισκεφθήκαμε το χωριό, πράγματι σε πολλές πλαγιές υπήρχε αρκετό χαλάζι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως μαζί με την χαλαζόπτωση έπεσαν και κεραυνοί στο χωριό και κατέστρεψαν το μικρό αλεξικέραυνο στο καμπαναριό του Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου. Ευτυχώς δεν έγινε ζημιά στο καμπαναριό, παρά μόνο τα ηλεκτρολογικά της καμπάνας.  Όπως διαπιστώθηκε, αιτία ήταν το ότι το σύρμα της γείωσης ερχόταν σε επαφή με τις πέτρες του καμπαναριού.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.