Ο για πολλά χρόνια  μέλος του ΔΣ κ. Γιώργος Δ. Βέργος   είχε βιντεοσκοπήσει  διαχρονικά εκδηλώσεις του Συλλόγου , και έδωσε το υλικό  που είχε στο αρχείο του, στους διαχειριστές της ιστοσελίδας να το αξιοποιήσουν εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό της.

Δύο τέτοια videos αφορούν  τη βράβευση του συγχωριανού μας δάσκαλου και για πολλά χρόνια προέδρου του Συλλόγου μας, Βασιλείου Δάρα  που πραγματοποιήθηκε στις 15.1.2006 στο  γραφείο του Συλλόγου που έγινε Γενική Συνέλευση και κοπή της πίτας.

Στο άρθρο αυτό καταχωρούμε άρθρο με τίτλο «Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Βασίλη Δάρα (Από φύλλο ΑΡΤΟΖΗΝΟΥ Νο. 152», εμπλουτίζοντάς το με τα videos που επεξεργαστήκαμε.

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΡΑΣ

 

 

Επεξεργασία και ανάρτηση

Θοδωρή Γ. Τρουπή (Γκράβαρη)


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.