Την 10η 2-2021, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων συνήλθε εις τηλεδιάσκεψη.

Συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ.:

Νεκτάριος Κωνσταντόπουλος
Ελένη Κ. Μπόρα
Κώστας Σχίζας
Παναγιώτης Παγκράτης
Γρηγόρης Τσίκος
Γεώργιος Γεωργακόπουλος
Νάσια Β. Μπόρα
Νίκος Λιατσόπουλος
Παύλος Ευστ. Δάρας

Διαπιστώθηκε η κατά τον κανονισμό απαραίτητη απαρτία.
Ημερήσια διάταξη θεμάτων συζήτησης και αποφάσεις:

Θέμα 1ον
Κοπή Πίτας Συνδέσμου Σερβαίων

Τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν και αποφάσισαν την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2021 του Συνδέσμου Σερβαίων διαδικτυακά λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας προς αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Θέμα 2ον
Δημιουργία Ψηφιακής Ατζέντας Σερβαίων-Αραπαίων

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου επίσης ομόφωνα αποφάσισε να δημιουργήσει ψηφιακή ατζέντα, την οποία θα μοιράζονται οι συμπατριώτες ηλεκτρονικά, για καλύτερη επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή που φρισκόμαστε.

Μπορούν οι συμπατριώτες να στέλνουν τα στοιχεία τους στο e-mail του Συνδέσμου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό-κινητό, e-mail).

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων
Η γραμματέας του Δ.Σ., Ελένη Κ. Μπόρα


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.