Την 7η 7-2021, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων συνήλθε εις δια ζώσης συνεδρίαση και διαδικτυακή επικοινωνία ταυτόχρονα.

Διαπιστώθηκε η κατά τον κανονισμό απαραίτητη απαρτία με την συμμετοχή των κάτωθι μελών του Δ.Σ.:

Νεκτάριος Κωνσταντόπουλος
Κώστας Σχίζας
Παναγιώτης Παγκράτης
Γρηγόρης Τσίκος
Νίκος Γ. Λιατσόπουλος
Παύλος Ευστ. Δάρας
Ελένη Κ. Μπόρα

Ημερήσια διάταξη θεμάτων συζήτησης και αποφάσεις του Δ.Σ.:

Θέμα 1ον
Πινκ-πονκ
Ο συμπατριώτης μας κ.
Ιωάννης Παναγόπουλος, Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, δώρισε στον Σύνδεσμο Σερβαίων δικό του τραπέζι πινκ-πονκ, για χρήση στο Πολιτιστικό Κέντρο Σέρβου.
Ευχαριστούμε τον κύριο Παναγόπουλο θερμά.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου φρόντισε για τη μεταφορά του τραπεζιού Πινκ-Πονκ με μεταφορική στο Π.Κ. Σέρβου και ήδη βρίσκεται εκεί έτοιμο για τους φίλους του αθλήματος, το καλοκαίρι. 

Θέμα 2ον
Ποδοσφαιράκι
Ο καθηγητής Ιατρικής κ.
Γεώργιος Θ. Τρουπής, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στον Αρτοζήνο και στην ιστοσελίδα servou.gr και στο Facebook του Συνδέσμου, είχε κάνει δωρεά ποσού 400 Ευρώ στον Σύνδεσμο, για αγορά τραπεζιού Πινκ-Πονκ, για το Π.Κ. Σέρβου.

Όμως, όπως προαναφέρθηκε, η ανάγκη αυτή καλύφθηκε από τον κ. Ι. Παναγόπουλο.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, λοιπόν, μετά από συνεννόηση με τον κ. Γ. Θ. Τρουπή, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δωρεά των 400 Ευρώ για την αγορά μεγάλου τραπεζιού Ποδοσφαιράκι, για το Π.Κ.
Ευχαριστούμε τον κ. καθηγητή θερμότατα.

Θέμα 3ον
Επιτραπέζια Παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, για το Π.Κ. Σεέρβου

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων, αποφάσισε να εξοπλίσει το Π.Κ. Σέρβου με Επιτραπέζια Παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και ρακέτες πινκ-πονκ.

Επίσης, κάθε προσφορά επιτραπέζιων παιχνιδιών (καινούριων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση) από τους συμπατριώτες για το Π.Κ. Σέρβου είναι καλοδεχούμενη, για να χρησιμοποιηθούν στο Π.Κ. από τη νεολαία του χωριού μας (επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ.).

Θέμα 4ον
Εκταμιεύσεις

Το Δ.Σ. αποφάσισε την εκταμίευση ποσού για την πληρωμή λογαριασμών για το γραφείο του Συνδέσμου, την έκδοση του επόμενου φύλου 221 Αρτοζήνου, μεταφορική του τραπεζιού Πινκ-Πονκ από Αθήνα, αγορά επιτραπέζιων παιχνιδιών για το Π.Κ. Σερβου.

Θέμα 5ον
Τα Οικονομικά του Συνδέσμου Σερβαίων

Οι Λογαριασμοί του Συνδέσμου στις κάτωθι Τράπεζες είναι ανοιχτοί για τους συνδρομητές της εφημερίδας Αρτοζήνος, για τους συμπατριώτες και φίλους του Συνδέσμου και του χωριού μας.

Τα οικονομικά του Συνδέσμου μας βρίσκονται σε μη ανθηρή κατάσταση, λόγω Πανδημίας και αποκλεισμού κάθε δυνατότητας εκδηλώσεων και αύξησης των εσόδων του Συνδέσμου.

Παρόλα αυτά υπάρχει πάντα η ανάγκη κάλυψης των τρεχουσών αναγκών του γραφείου του Συνδέσμου και της έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας Αρτοζήνος.

Α) ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ: 6014-040030-371
IBAN: GR 5001710140006014040030371

Β) ΤΡ. ΑΛΦΑ
Αρ. Λογ: 151-002101-091057
IBAN: GR 9701401510151002101091057

 

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων
Η γραμματέας του Δ.Σ., Ελένη Κ. Μπόρα


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.