Συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές μας

panellinies servou 2013 280 378Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων συγχαίρει όλους τους νέους που επέτυχαν στα τριτοβάθμια ιδρύματα της χώρας σε καιρούς πολύ πιο δύσκολους από αυτούς που αντιμετώπισαν οι γονείς τους. Ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. 

Επίσης, καλό κουράγιο για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, ας μην απογοητεύονται όμως, και αν το θέλουν πολύ, ας ξαναπροσπαθήσουν του χρόνου, τίποτα δεν έχει χαθεί και δεν έχει κριθεί ακόμα, όλα είναι ανοιχτά μπροστά τους! Η ζωή είναι τόσο γεμάτη εκπλήξεις και δυνατότητες, ας μην αφήσουν μια αναποδιά να τους καταβάλει.

Τέλος, παρακαλούμε τους γονείς και συγγενείς των νέων μας, με καταγωγή από το χωριό, που πέτυχαν σε κάποια σχολή ή απέκτησαν πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ, ή μεταπτυχιακό-διδακτορικό τίτλο σπουδών, καθώς και για τα παιδιά που αρίστευσαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να μας ενημερώσουν είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε με ένα απλό τηλεφώνημα σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.