Συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές μας

panellinies servou 2013 280 378Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Απανταχού Σερβαίων συγχαίρει όλους τους νέους που επέτυχαν στα τριτοβάθμια ιδρύματα της χώρας σε καιρούς πολύ πιο δύσκολους από αυτούς που αντιμετώπισαν οι γονείς τους. Ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. 

Επίσης, καλό κουράγιο για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, ας μην απογοητεύονται όμως, και αν το θέλουν πολύ, ας ξαναπροσπαθήσουν του χρόνου, τίποτα δεν έχει χαθεί και δεν έχει κριθεί ακόμα, όλα είναι ανοιχτά μπροστά τους! Η ζωή είναι τόσο γεμάτη εκπλήξεις και δυνατότητες, ας μην αφήσουν μια αναποδιά να τους καταβάλει.

Τέλος, παρακαλούμε τους γονείς και συγγενείς των νέων μας, με καταγωγή από το χωριό, που πέτυχαν σε κάποια σχολή ή απέκτησαν πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ, ή μεταπτυχιακό-διδακτορικό τίτλο σπουδών, καθώς και για τα παιδιά που αρίστευσαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να μας ενημερώσουν είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε με ένα απλό τηλεφώνημα σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.