Bora eleniΈφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η Ελένη Κώστα Μπόρα.

Η Ελένη ήταν το πρώτο παιδί ( Ελένη , Χριστίνα) τους Κώστα Χρ. Μπόρα  και της Γεωργίας Στ.. Βέργου. Παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Νόιφελτ και απέκτησαν το  Χρήστο,   φοιτητή της Ιατρικής.

Ήταν Πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής φιλολογίας,  του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Ελένη ήταν εν ενεργεία Γραμματέας του Συλλόγου Σερβαίων, θέση που είχε   για πολλά χρόνια.  Ήταν  άοκνη και πολύ δραστήρια, και  αφήνει αξιόλογο συλλογικό  δημιουργικό  έργο, ιδιαίτερα  στην έκδοση της εφημερίδας μας ο Αρτοζήνος, και  στην ιστοσελίδα του χωριού μας www.servou.gr.  Ήταν η ψυχή του Συλλόγου.

Αξιόλογη ποιήτρια,  που δεν πρόλαβε να εκδώσει την πρώτη της Συλλογή.

Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη, θα θυμόναστε το χαμόγελο της απλής, καλοσυνάτης, χαρούμενης μάνας και δασκάλας, που τόσο θα μας λείψει!

Θα θυμόμαστε πάντα την εντιμότητά της, την ευθύτητα και την ανιδιοτελή αγάπη της για την οικογένειά της, τους συνανθρώπους της, τους μαθητές της και  την αγάπη της  για το χωριό μας Σέρβου.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στο  σύζυγό της Παναγιώτη, στο γιό της Χρήστο ,  τη μητέρα της Γεωργία την αδελφή της Χριστίνα, και στους  λοιπούς συγγενείς.

 

Σχετικά με το θάνατο της Ελένης   η οικογένεια μας πληροφορεί.

Αγαπημένες/οι φίλοι και συγγενείς, η Ελένη μας, δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Νόσησε άξαφνα την Κυριακή και κατέληξε στις 20:00 χθες από επιθετική αυτοάνοση ασθένεια, βυθίζοντας όλους εμάς στη θλίψη.

Θα ενημερώσουμε όλους για την εξόδιο ακολουθία και την κηδεία της αγαπημένης μας Ελένης τις επόμενες ώρες.

Θα παρακαλούσαμε , σε ένδειξη κατανόησης, να μας δώσετε μια πίστωση χρόνου, δεν θα μπορέσουμε να απαντήσουμε ξεχωριστά στον κάθε έναν/μια από τους φίλους και συγγενείς. Θεωρούμε δεδομένη την αγάπη σας και τη λύπη σας για την απώλεια της αγαπημένης σε όλους μας Ελένης.

Σας ευχαριστούμε για όλα και παντοτινά.

Η οικογένεια της Ελένης.

ΚANTHLI0 L


Εικόνες από το χωριό